Impressie

Faciliteiten

Centrum locatie

Sportschool

Lunch, Koffie/thee

Kapper

Vergadervoorzieningen

Elektronische receptie

24/7 toegankelijkheid

Bushalte voor de deur

Wifi

Parkeergelegenheid

Elektronische sloten

Postadres

Beschikbaarheid

Informatie & beschrijving

Informatie

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Almelo? Zoek dan niet verder!

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes en werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Voor elke ondernemer is hier een geschikte ruimte te vinden. Een 1-2 persoonskantoorruimte van 20 m2 is al te huur vanaf €275,- per maand all-in. De grootste kantoorruimte is zo’n 454 m2 en al te huur vanaf €5259,- per maand all-in. Met 'all-in' bedoelen we dan ook echt ALL-in, de kale huur, servicekosten en het gebruik van alle Dreesz faciliteiten. Ben je nog niet toe aan een kantoorruimte maar heb je wel behoefte aan een plek om te werken met een breed aanbod van faciliteiten? Huur dan een werkplek voor slechts €99,95 per maand!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Dreesz Community

Dreesz staat voor community. Voor Dreesz is het belangrijk dat de ondernemers in het pand met elkaar in contact komen en dat er een platform is waar zij met elkaar kunnen netwerken. Hierom organiseert Dreesz elke vrijdag middag een gezellige VrijdagMiddagBorrel. Om Deze VrijMiBo nog leuker te maken, organiseert Dreesz geregeld een evenement op de vrijdagmiddag. Hiervoor zijn alle ondernemers in het Dreesz gebouw uitgenodigd zodat elke week afgesloten kan worden met alle bekende gezichten van het kantoor. Daarnaast is er voor elk kantoorpand van Dreesz een LinkedIn groep waar alle mensen die gebruik maken van de Dreesz faciliteiten in zitten. In deze groep kan je om adviezen vragen, anderen tips geven en jezelf en jouw onderneming goed op de kaart zetten.


Faciliteiten

Als je een kantoorruimte of werkplek huurt bij Dreesz Almelo kun je gebruik maken van alle faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Er is dagelijks verse lunch en de beste koffie van Almelo. Daarnaast kun je je eigen werktijden bepalen, het pand is namelijk voor members 24/7 toegankelijk. Ook beschikt het pand over verschillende technologische toepassingen die het de ondernemers en bezoekers gemakkelijker maakt. Zo staat er bij de entree een receptiezuil met een 22” touchscreen waarmee bezoekers in contact kunnen komen met het bedrijf dat ze willen bezoeken, zijn alle deuren voorzien van elektronische sloten die via een smartphone app te openen zijn, kunnen alle vergaderruimtes geboekt worden via diezelfde app waarna de reservering verschijnt op het bookingdisplay en nog veel meer!

​Huren bij Dreesz Almelo?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een rondleiding inplannen bij Dreesz Almelo?

Vul hieronder in welke ruimte je in geïnteresseerd bent en laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen!

Inrichten