Over Dreesz

Over ons


Ons verhaal

Van 09:00 uur tot 17:00 uur werken op kantoor is verleden tijd! Vroeger deed je op het werk je werk en het privéleven gebeurde daar omheen. Tegenwoordig merken wij dat die grens tussen wonen en werken steeds meer vervaagd.

Nu beantwoord je ’s Avonds nog een mailtje en ’s Middags doe je even de boodschappen. Je privé en werkleven smelten steeds meer samen. Traditionele grenzen tussen werken, vergaderen, leren en thuis zijn aan het verdwijnen. Wij geloven daarom in een hybride platform voor ondernemen, ontmoeten, onderwijs maar ook voor ontspaning.

Bij Dreesz kom je niet alleen om achter je bureau te zitten, je komt bij Dreesz om te vergaderen, te ontmoeten, te leren en te ontspannen. Hiervoor zijn in onze locaties faciliteiten toegevoegd zoals: een sportschool, een kapper, een lunchroom, meerdere vergader-, bel- en ontmoetingsplekken.

Op dit moment heeft Dreesz locaties in Almelo en Deventer en wil de komende jaren doorgroeien naar 10+ locaties in Nederland. Dreesz is onderdeel van de venturebuilder (bedrijvenbouwer) Entweder. Bij deze venturebuilder worden meerdere bedrijven gebouwd die stuk voor stuk bijdragen aan het verbeteren van de workspace.

Meet the team

Pim Trommelen is de Commercial Director van Campus Offices. Met zijn functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële kant van de portefeuille en daarmee het aantrekken en behouden van huurders voor alle locaties. Met zijn enthousiasme en passie voor de vastgoed en kantorenmarkt blijft hij Campus Offices steeds verder door ontwikkelen!


Felix Wolberink is verantwoordelijk voor de beide Campus Dreesz locaties. Daarnaast zorgt hij met zijn vrolijkheid er ook voor dat alles in het kantoor top geregeld is zodat de ondernemers zich beter kunnen focussen op hun eigen werk. Ook stimuleert hij het contact tussen ondernemers door (netwerk)evenementen te organiseren bij de Campus Dreesz locaties.

Mart Janssen is de enthousiaste marketeer achter de leuke online media. Hij zorgt ervoor dat alle kanalen op en top beheerd worden en dat iedereen die dat wil, up to date kan blijven met wat er gebeurt. Ook helpt hij Felix zo nu en dan met de verschillende taken binnen het kantoor om een fijne werkomgeving te behouden.Stuur een mailtje naar info@dreesz.com

Bel ons op +31 850 60 67 72